Safety en Security Uitzendbureau

Op zoek naar een Safety en Security uitzendbureau?

Zoekt u  niet langer door! UDWS is een gespecialiseerd Safety en Security uitzendbureau en detacheringsorganisatie die zich richt op het snel beschikbaar stellen van vakkundige Safety en Security professionals. UDWS biedt hierin aan haar opdrachtgevers de mogelijkheid om de samenwerking vorm te geven op basis van uitzendovereenkomsten of detachering. Ook zijn wij gespecialiseerd in werving en selectie van Safety en Security professionals.

Gecertificeerd Safety en Security uitzendbureau

Samenwerken met UDWS betekent dat u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo beschikt UDWS over ISO 9001 en NEN4400-1 certificeringen als ook over SNA en WKA verklaringen. Op deze manier bent u er zeker van dat u met een betrouwbare partner zaken doet en u niet voor nare verrassingen komt te staan. 

Meer weten?

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Brandwacht, Middelbaar Veiligheidskundige of Hogere Veiligheidskundige? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U bent bij ons gegarandeerd van de beste kwaliteit van dienstverlening. Zie ook onze vele certificeringen. Wij zullen u snel en goed helpen aan de juiste mensen. Meer weten?