Complexbeveiliger (m/v)- Nederland

Tijdens jouw dienst geen Prison Break?

UDWS zoekt COMPLEXBEVEILIGERS (m/v) in Utrecht, Rotterdam en Alphen aan de Rijn. Beveiligers mét het juiste diploma en rijbewijs. Je komt te werken in één van de locaties van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Dat zijn gevangenissen, huizen van bewaring, detentiecentra, jeugdinrichtingen en forensisch psychiatrische centra.

Wat ga je doen

Je voert toegangs- en uitgangscontroles uit. Je controleert legitimatiebewijzen, checkt in- en uitgevoerde goederen en informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. In jouw werk controleer je onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden. Als er onregelmatigheden of ordeverstoringen zijn, dan rapporteer je deze. De taken zijn niet op alle locaties hetzelfde.

Wat breng jij mee

- een mbo-2-diploma beveiliger of hoger *

- een A/B rijbewijs *

- een evenwichtige persoonlijkheid

Je bent minstens 21 en spreekt goed Nederlands. Daarnaast ben je representatief, fit en stressbestendig. Het werken in onregelmatige diensten vind je geen probleem. Natuurlijk ben je bereid om interne opleidingen te volgen die passen bij het werk dat je gaat doen.

Waarom via UDWS

UDWS is veel meer dan een uitzendbureau of detacheringsbureau. Wij zoeken de safety- en securitybaan die bij jou past. We helpen je aan goede arbeidsvoorwaarden en zorgen ervoor dat jij alleen voor de beste opdrachtgevers aan de slag kan gaan.

Wat biedt UDWS

· Een correcte en goed opgestelde arbeidsovereenkomst

· Prima arbeidsvoorwaarden

· Een goed startsalaris, volgens de CAO

· Minimaal 24-uurs contract

· Reiskostenvergoeding

· Flexibele werkuren

· Pensioen

· Dertiende maand / Eindejaarsbonus

· Altijd deskundig antwoord op je vragen

· Leuke extra's!

* Zonder het gevraagde diploma én rijbewijs kunnen wij je niet voorstellen. Geen rijbewijs? UDWS helpt geschikte kandidaten graag met het behalen van hun rijbewijs.

 

 

Is jouw interesse gewekt?

Klik op de knop om te solliciteren.

UDWS neemt dan zsm contact met je op.

 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd