Complexbeveiliger (m/v)- Nederland

Wat je gaat doen

 

Je draagt als complexbeveiliger bij aan de veiligheid door het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles. Je controleert legitimatiebewijzen, checkt in- en uitgevoerde goederen en informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. In jouw werk controleer je onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden. Als je onregelmatigheden of ordeverstoringen constateert, dan rapporteer je deze. Locaties van DJI zijn gevangenissen, huizen van bewaring, detentiecentra, jeugdinrichtingen en forensisch psychiatrische centra. De taken verschillen dan ook per locatie. Wij zoeken kandidaten voor de volgende locatie:

Zaandam

Rotterdam

Alphen aan de Rijn

Schiphol

 

Functie-eisen

Kandidaten voor deze functie zijn minimaal in het bezit van een mbo-2-diploma beveiliger. Je bent minstens 21 jaar oud en hebt een evenwichtige persoonlijkheid. Daarnaast ben je representatief, fit en stressbestendig. Het werken in onregelmatige diensten vind je geen probleem. Je bent uiteraard bereid om één of meerdere interne opleidingen te volgen die passen bij het werk dat je gaat doen.

UDWS is veel meer dan een uitzendbureau of detacheringsbureau. Wij zoeken de Safety en Security baan die bij jou past. Wij helpen je aan goede arbeidsvoorwaarden en zorgen ervoor dat jij enkel voor de beste opdrachtgevers aan de slag kan gaan. Wat mag je van ons verwachten?

  • Een correct en goed opgestelde arbeidsovereenkomst (je komt bij ons op de payroll)
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Altijd deskundig antwoord op je vragen
  • UurOnline: jouw persoonlijke digitale omgeving
  • Leuke extra's!
  • Een goed aanvangssalaris, conform CAO
  • Minimaal 24-uurs contract
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibel rooster
  • Een extra 2,5% eindejaarsuitkering!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.950,40 tot €2.323,20 /maand

 

 

Is jouw interesse gewekt?

Klik op de knop om te solliciteren.

UDWS neemt dan zsm contact met je op.

 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd